b_300_200_16777215_0_0_images_old_stories_news_2013_IMG_9272.jpg6 червня 2013 року в «Музейній вітальні» відбулась презентація нової книги архієпископа Харківського і Полтавського (УАПЦ) Ігоря Ісіченка «Зустрічі на життєвій дорозі» (Популярний катехизис для молоді).

Своїми враженнями про книгу поділився з присутніми протопресвітер УГКЦ Михайло Димид. За його словами, цей катехизис «є історією досвіду минулих поколінь…, своєрідним путівником по Святій землі». Владика Михайло зазначив, що книга буде цікавою усім, хто хоче знайти сенс життя.

Голова Львівського ставропігійського братства імені Апостола Андрія Первозваного, магістр богослов’я Тарас Дмитрик спинився на темі зустрічі з Євхаристійним Христом, яка є головним орієнтиром людини на її духовному шляху і не дає зійти на манівці. Він подякував за те, що Владика Ігор зумів доступно донести Святе Письмо, адже книга є допомогою у нашому духовному зростанні.

Єпископ-помічник Львівської архієпархії УГКЦ Венедикт (Алексійчук) торкнувся теми зустрічі. За його словами, наше життя – це зустрічі, які ми пережили чи переживаємо щодня, вони нас формують, ми несемо печать кожної з них.

Директор видавництва «Святогорець» (м.Золочів), видавець книги «Зустрічі на життєвій дорозі» протоієрей Василь Саган розповів гостям про співпрацю з автором катехизису. Він відзначив роботу художниці Терези Проць та оформлювача Олени Гижі, які доклали чимало зусиль, щоб книга з’явилась на світ гарною, цікавою, гідною.

Привітав Владику хор Львівського ставропігійського братства, у виконанні якого прозвучали духовні пісні.
На завершення презентації Владика Ігор Ісіченко розповів про роботу над книгою, подякував усім, хто долучився до її створення, особливо тим молодим людям, які подали ідею її написання, допомагали своїми порадами, зауваженнями. Він також відповів на численні запитання присутніх на зустрічі.

Додати коментар

Будь ласка будьте ввічливими. Адміністрація залишає собі право видаляти коментарі. А також не гарантує надання відповіді на коментарі.


Захисний код
Оновити